Flere og flere nye innovative virksomheder popper op til store glæde for erhvervslivet i det nordjyske.

Som nyopstartet virksomhed er der utroligt mange beslutninger der skal tages forholdsvis hurtigt, så man ikke mister terræn ifl. Til sine konkurrenter og det marked man operere på.  Det kan være en svær tid at navigere rundt i, hvor skal virksomheden ligge henne og hvilke muligheder udbyder den pågældende region virksomheden befinder sig i?

Faciliteter

Hvis man som nyopstartede virksomhed gerne vil have beliggenhed, hvor tingene sker og hvor fingeren er placeret på pulsen, så er der mange kontorfælleskaber inde i Aalborg C, hvor både strøget og havnen er lige om hjørnet.  Fordelen ved at bruge kontorfælleskaber som nyopstartede virksomhed er, at det er en billig måde at få lokaler på. Ligesom man øger muligheden for at møde interessante mennesker, der potentielt kan komme med nye vinkler og ideer, der kan gavne din forretning.

Gode kompetencer

De fleste virksomheder vil, i så fald det går godt gerne vækste og have deres medarbejderes kompetencer bliver bedre, fordi det også vil gøre virksomheden skarpere på den lange bane.  Hvis virksomheden ikke giver medarbejderne de fornødne udviklingsmuligheder kan det være skridt tilbage, i og med de måske vil blive demotiveret, hvis deres arbejdsopgaver forbliver de samme over en længere periode. Derfor er det en god investering for enhver virksomhed med ambitioner at tænke i medarbejdertrivsel – og udviklingsmuligheder.

For at kunne give medarbejderne de bedst mulige vilkår skal lederne i virksomheden selv havde de nødvendige kompetencer, så de kan guide deres medarbejdere i den rigtige retning, så de får indløst deres potentiale. Som leder er det vigtig at fremstå stærk og klar i sin retorik, så ingen er i tvivl om hvad der forventes og hvilken vej der arbejdes hen imod.

Hvis man kan brænde igennem som facilitator og leder vil medarbejderne i højere grad have større respekt og i den forbindelse er det muligt at komme på flere kursuser omhandlende ledelse og mødeledelse. Det er ikke kun overfor medarbejderne, hvor stærk retorik er strengt nødvendigt, men også overfor kunderne.  Effektiv mødeledelse giver ikke kun mere eksplicitte resultater fra møderne selv, men styrker og influere i lige så høj grad arbejdsmiljøet.

Hvis man er bevidst om dette inden man for alvor kommer i gang med sin virksomhed vil man allerede være et skridt foran sine konkurrenter. Det er muligt at finde informationer om effektivisering om møder her.

Iværksætterrådgivning

Aalborg kommune tilbyder nyopstartede virksomheder eller iværksættere gratis sparring, hvor enhver virksomhed uafhængigt af hvorhenne de er i opstartsfasen kan modtage rådgivning omkring organisering, kunder, afsætning eller finansiering.  Den eneste forberedelse der er inden mødet er udarbejdelse af en lille forretningsplan, således det forventede udbytte opnås.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *