Hvis du er startet på dit studie og lige er flyttet til Aalborg, har vi listet nogle ting, som det tog lang tid for os andre at lære, så du kan springe over hvor gærdet er lavest, og slippe for at lære det på den hårde måde. Det er tips som jeg ville ønske jeg havde kendt til da jeg var spritny studerende og som kommer fra egen erfaring.

Anskaf dig en cykel

Du har måske ikke været vant til at cykle særlig meget, du har altid haft mulighed for at benytte din forældres bil og derfor ikke haft brug for at cykle men den er uundværlig i din studietid. Det langt nemmere at komme rund på cykel end det er med det offentlige, det gør det også langt nemmere at komme hjem efter busserne måske er stoppet med at køre, og samtidig bliver du uafhængig af det offentlige.

Forbered dig løbende

Det kan godt være du har hørt utallige historier om hvordan dine venner eller bekendte har læst op i sidste øjeblik og stadig fået en god karakter. Det er dog en ufattelig dårlig idé, sørg for at læse op løbende så undgår du at du stresser når du rammer eksamensperioden og du kan på den måde nøjes med at bruge kræfter på de fag du har det svært ved, så får du et bedre resultat og du vil opleve at eksamen bliver meget mindre stressende.

Skab en økonomisk oversigt

Det tredje råd er at du skal lave et budget, det lyder kedeligt og vildt bankagtigt men jeg ville ønske nogen havde sagt det til mig. Brug noget tid på at få styr på alle dine udgifter og indtægter og lav budgettet, så er det langt nemmere at overskue om du har nogle unødvendige udgifter. Så får du både mulighed for at sænke dit forbrug og spare flere penge op, det er super fedt at have sparet lidt flere penge op til når du skal holde sommerferie eller støder på uforudsete udgifter.

Hold dig sund

Dyrk noget mere motion og spis sundere, det lyder langt nemmere sagt end gjort og det er det også. Det vil kræve en ekstra indsats fra dig, at få plads i din daglige rutine til at dyrke mere motion men det er det hele værd. Du vil opleve bedre søvn, mere energi og gladere hverdag. Udover at dyrke mere motion er det vigtigt at få spist balanceret så du får alle de vitaminer du har brug for men det er der råd for. Du bør benytte kosttilskud for at sikre at du får de byggesten som din krop har brug for til at klare det fantastisk på studiet. Du kan finde sådanne produkter til en overskuelig pris hos Helsebixen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *