Allborg er en fantastisk by. Især hvis man har små børn med.

Byen er ikke ligeså stor som København og Århus, men til gengæld, så er der masser af skønne aktiviteter, hvis du har de yngste familiemedlemmer med

For at gøre din tur til Aalborg så god og overskuelig som mulig, så har vi her samlet de 5 sjoveste aktiviteter og steder i Aalborg for de mindste.

Se de gamle jægerfly på Aalborg Forsvars og Garnisonsmuseum

Det første sted i Aalborg som byder på masser af gode aktiviteter for alle er Aalborg Forsvars og Garnisonsmuseum.

Selvom at et museum besøg ikke er det børn efterspørger mest normalt, så er dette anderledes. Udstilling består af et forskellige jagerfly, kanoner og lettere våben.

Det er tilladt at røre de fleste af de udstillede ting og få lov til at komme ind og sidde i nogle af flyene, hvilket er et kæmpe hit blandt børnene.

 

En dag i Fårup sommerland med rutsjebaner og sjov for alle

Det andet sted i Aalborg som byder på masser af gode aktiviteter for alle er Fårup sommerland.

Fårup sommerland ligger kun 30 minutters kørsel fra Aalborg, hvilket er den perfekte dagsudflugt for alle.

Der er forlystelser til børn og voksne i alle aldre, og det specielle ved Fårup sommerland er, at parken er omgivet af masser af skøn natur.

I kan ikke gå galt med en tur i Fårup sommerland.

 

Klap alle gårdens dyr på Nymarksminde Farmpark

Det tredje sted i Aalborg som byder på sjove oplevelser for alle er Nymarksminde Farmpark. Hvis i ikke bor på en gård til dagligt, så er dette en god anledning til at lade børnene til at tilbringe en dag sammen med børnene.

Nymarksminde Farmpark byder på både køer, grise, får og mange andre dyr, som børnene kan være med til at fodre og klappe.

 

Tag en svømmetur i svømmeland i Nørresundby

Det fjerde sted i Aalborg som byder på masser af gode aktiviteter for alle med et lille barn i sjælen Svømmeland i Nørresundby.

Svømmeland i Nørresundby er et af de større svømmelande her i landet og byder både på vipper, vandrutsjebaner og meget andet sjovt. Det er en god weekendaktivitet, hvor i både kan få lov til at motionere og have det sjovt på samme tid.

 

Lad børnene lege i Leos Legelands 4.500 kvm

Det femte sted i Aalborg som byder på masser af gode aktiviteter for de mindste er Leos Legeland.

Leos legeland er et fantastisk sted med sine 4.500 kvm hvor der alt fra trampoliner, kæmpe klatrebaner, rutsjebaner og et piratskib.

Udover det finder du også kæmpe boldbassiner med masser af farvede bolde, som får det Misioo boldbassinet hjemme i stuen til at virke meget lille. Hvis de mindste spørger efter flere bolde når i kommer hjem, så kan du købe flere her.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *