Hvis du er vild med at game – hvad end det er på computer, PlayStation eller en helt tredje platform – så ved du også, hvor stor en forskel ordentligt udstyr gør! Kvaliteten af keyboardet, musen eller headsettet er altafgørende for den optimale oplevelse, og det kan derfor være værd at investere i kvalitetsprodukter, hvis gaming står højt på listen over yndlingsbeskæftigelser. Er du vild med gaming, så læs med her og få tips til, hvilke ting du med fordel kan investere i.

Den rette computer

Det første, du skal gøre, er naturligvis at have selve motoren til dit spil i orden. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du er mest til en stationær computer, eller om du vil have muligheden for at bringe den med dig, og den derfor skal være bærbar. Sørg for at skærmopløsningen er rigtig høj på den pc, du vælger, samt at computeren har et kraftigt grafikkort og en hurtig processor. Så er du godt på vej!

 

Glem ikke tastaturet

Det næste, der er vigtigt at tænke over, er tastaturet. Det er naturligvis her, du styrer dit spil fra (udover musen måske), og lige her vil du også kunne mærke stor forskel på fornøjelsen, hvis du har et tastatur af ordentlig kvalitet. Gå efter et med belyste taster, og vælg gerne et mekanisk tastatur, idet holdbarheden her er væsentlig bedre. Hvad er det så, tænker du måske? Et mekanisk tastatur er kendetegnet ved at have ”hårde taster”, hvilket du nok også kender som tydeligere kliklyde, når du taster. Et mekanisk tastatur er også bedre til gaming, idet du ikke er i tvivl om, om tasten er trykket i bund, da du kan mærke hver tast på den rigtige måde, fordi der er mere lyd i et mekanisk tastatur.

 

Musen – din ven i nød

Musen skal kunne reagere prompte, når du trykker, for ellers risikerer du hurtigt at miste hovedet i dit skydespil. Hvis en mus skal være god til gaming, så er det vigtigt, at den ikke er sløv og trækker sneglespor; den skal derimod kunne håndtere dine hurtige bevægelser. Når du skal vælge den rette mus, er det vigtigt, at du går efter en specifik gaming-mus, der er lavet til formålet – ofte med flere klapper end normalt. Kig også efter DPI, der angiver musens følsomhed. Det eneste minus ved en god mus er, at du ikke kan skylde skylden på den, hvis du dør, men derimod kun på dine egne evner.

 

Headset til at fuldføre oplevelsen

Med et godt headset samt ovenstående tilbehør når du praktisk talt hele vejen rundt. En god og klar lyd bidrager med flere detaljer, og i spil er det essentielt, at du kan høre, hvad der sker, når der sker noget. Gå efter et headset med høj komfort, så du ikke får ondt i hovedet af at bære det i mange timer, og kig også efter trådløst design og surround sound.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *