Er du på vej til at købe en ny smartphone? Så er det altid relevant at tage et kig på, hvad der er populært lige nu. De bedste mobiltelefoner er som regel også blandt de mest populære. Da det heldigvis er nemt at se, hvad der er udbredt, så er det også nemt at få overblikket over et par gode mobiltelefoner at investere i.

De mest populære smartphones i 2017

Både billige og dyre mobiltelefoner rangerer højt, når vi ser på de mest populære af slagsen. Ikke overraskende er Apples iPhones altid blandt de mest eftertragtede. Sjovt nok sælger iPhone 6 og iPhone SE for tiden bedre end iPhone 7, men det kan måske skyldes priserne. Faktum er dog, at de alle er populære, og at mange er vilde med Apples mobiltelefoner som følge af deres fine designs og solide funktionalitet.

Samsung er kendt som Apples helt store konkurrent, og det er de også på dette punkt. Deres Galaxy-telefoner sælger ekstremt godt, for der er nemlig tale om en mobiltelefon af rigtig høj kvalitet. S7 og S8 rangerer pt. bedst, men de billigere udgaver som A3 og A5 er også rigtigt langt fremme, når det gælder antallet af køb.

Nokia og Sonys mobiler ligger lige efter, og selvom de sælger ganske fortrinligt, så har de ikke udsigt til at overgå Apple og Samsungs modeller. Til gengæld bliver interessen for de helt billige smartphones højere og højere. Det kan ses på mærket Huaweis fremgang. Deres P9 mobil er rigtig populær denne sommer – måske mest af alt som følge af den yderst konkurrencedygtige pris.

Specifikationer – de bedste telefoner

Hvis man er kyndig i tech, så er det ganske simpelt at finde den bedste smartphone. Det handler blot om at kigge på specifikationerne, inden der købes. Dog virker denne proces forvirrende for mange, og derfor er det ikke altid den letteste metode at finde drømmemobilen på.

Derfor er det for eksempel oplagt at se på en liste med top 30 bedste telefoner lige nu. Men alternativt kan du også selv udvælge et par mobiltelefoner, som du er interesseret i, og derefter på egen hånd sammenligne specifikationerne blandt disse.

Ved at sammenligne specifikationer kan du blandt andet komme frem til, hvilken mobil der er hurtigst, men også hvilken der har det bedste kamera, længste batteritid, og faktisk også langt mere. I butikker er det som regel muligt at finde denne information lige ved siden af mobilen, og ved internetkøb handler det egentlig bare om at læse specifikationerne i produktbeskrivelsen.

Find en personlig favorit

I bund og grund handler det dog om at finde en mobiltelefon, som man personligt er glad for. Der er ofte unikke faktorer, der spiller ind hos hver enkelt forbruger, og for dig kan det være noget helt anderledes end for en anden. Nogle vægter specifikationer højest, mens andre sætter pris på størrelse, design eller pris. Andre vælger blot at følge, hvad der i forvejen er udbredt, og det er måske heller ikke nogen dårlig idé. Der er nemlig en grund til at visse smartphones sælger så godt, som de nu engang gør.

1 Comment

  1. Pingback: 3 grunde til at købe et Apple Watch | Game of Thrones Danmark – Bøger, serien og konkurrencer!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *