Det er meget nemt at blive fanget ind i vores kultur om at skulle nå så meget som overhovedet muligt, og selvom det er vigtigt, at vi naturligvis forfølger vores ambitioner og drømme om karriere, så er det også vigtigt at fastholde en balance, hvor der også er styr på at få slappet af og ikke stresse alt for meget.

Der findes mange mennesker i dag, der er begyndt at skære ned på antallet af timer, de sover om natten, så de har mulighed for at nå meget mere i løbet af dagen. De fokuserer ikke på deres senge eller på at komme i seng til en fornuftig tid, så de har mere energi næste dag.

Sådan finder du flere timer til at sove i

De fleste vil sige, at de ikke har tid nok til at sove de anbefalede 8 timer hver nat. Men her er det meget vigtigt, at du også sørger for at være ærlig over for dig selv. Det er nemlig nemt at lyve over for sig selv og sige, at man slet ikke har tid til at sove 8 timer, men her bør du kigge din dag efter i sømmene for at finde ud af, hvordan du egentlig bruger din tid.

Der er mange, der eksempelvis bruger en masse tid om aftenen på at se en serie eller en film, som de på en måde ikke har brug for. For mange er det nemlig dejligt at slappe af og koble af efter en lang dag, og det kan man passende gøre foran tv’et.

Men det er ikke en god strategi, for lyset fra fjernsynet er med til at gøre dig ekstra frisk, og det forhindrer din krop i at blive naturligt træt. Det er en meget ærgerlig udvikling, og derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at mindske dit brug af fjernsyn om aftenen.

Det er langt sundere for dig at læse en fysisk bog, og det vil også gøre din krop mere træt på et fornuftigt tidspunkt, så du kan komme i seng i god tid og dermed få din søvn.

Samtidig vil bedre søvn og flere timers søvn om natten også give dig en mulighed for at have langt mere energi i hverdagen. Det betyder blandt andet, at det vil blive nemmere for dig at fokusere og være effektiv, når du sidder og arbejder, og på den måde vil du kunne nå langt flere ting end normalt, hvilket igen giver dig flere timer i døgnet.

Det er altså vigtigt, at du sørger for at få din søvn, for uden den får du sygdomme, og du har heller ikke energi nok til at være effektiv.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *