De heldigste af os er allerede gået på påskeferie, men de mindre heldige har først fri fra torsdag. Derfor er det på tide at få styr på, hvad du skal lave i påsken. Der er masser af aktiviteter i og omkring Aalborg i påsken. I denne artikel finder du gode tips til, hvilke aktiviteter du kan bruge din påskeferie på.

Events for de voksne

Allerede om onsdagen i påskeferien sker der masser af aktiviteter i Aalborg. Her har midtbyen åbent helt frem til klokken 22.00, og byder på masser af events og koncerter. Du kan for eksempel tage til Friis Shoppingcenter, hvor der fra 19-21 er gin-smagning. Her kan du smage lækre gins og lærer om drinks, hvor man bedst inkorporer gin. Desuden lærer om du om de forskellige gins. Til gin-smagningen vil der ligeledes blive spillet musik af en DJ.

Events for børnene

Der er selvfølgelig også en række events, som tilegner sig bedre til børn. Her kan man for eksempel tage børnene med til en æggejagt, hvor der er i Friis Shoppingcenter er gemt fem påskeæg, og hvis alle æg findes, så er der en præmie til børnene. Æggejagten kommer til at foregå i hele centerets åbningstider mandag til onsdag samt lørdag d. 31 marts.

Events for de unge

For at give de unge mere ud i påsken er der blevet arrangeret en række event, som appellere til de unge kvinder. Onsdag aften er der for eksempel mulighed for at få lagt af den professionelle makeupartist Charlotte Faber. Matas tilbyder samme aften, at man kan komme forbi butikken og få lagt gratis neglelak.

Events for hele familien

Hvis du ønsker at tilbringe din påske med hele familien, er der heldigvis også en række events, som passer til dette formål. I kan for eksempel tage til sæsonåbningen af Aalborg Street Food. Her kan i spise unik med en rabat på hele 50 procent, og benytte happy hour og drikke en masse lækre drinks med lyden af jazz i ørerne. Hvis i elsker fodbold kan I tage ind og se fodboldkampen mellem AaB og Lyngby eller træningskampen mellem Danmark og Chile. Hvis i hellere vil være indendørs, så kan i tage i teateret og se Karlsson på taget eller en koncert, hvor enten AERA eller Kesi spiller.

Der er ydermere en række konkurrencer, som man kan deltage i. Man kan for eksempel vinde en Chri Chri damecykel, som har en værdi på hele 6999 kroner.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *