Mangler du et festlokale til at holde et privat arrangememt, men vil stadig gerne befinde dig i midten af Jomfru Ane Gade? Som ung i Aalborg ville det være oplagt at holde sin privatfest midt i hjertetaf festernes gade. Turen vider efterfølgende blive,r som et plus, heller ikke så lang.

 

Det basale omkring det festlige Aalborg

Året rundt byder byen på begivenheder og aktiviteter for både store og små. Du kan gå til koncert i Aalborg, på teater og besøge små spillesteder og høre musik. Aalborg er proppet med unge mennesker, der primært befinder sig i Aalborg for at studere. Disse studerende bruger deres weekender på at være sociale i nattelivet over weekenden. Aalborg er kendt som en festlig by – ideel for natteravne.

Jomfru Ane Gade er den måske mest berygtede gade, med klubber der ligger på rad og række, ligesom noget man nærmere ser længere sydpå. Det er en mangfoldig gade med både vilde og fance natklubber, rolige værtshuse og nogle særlige og lidt anderledes steder.

 

Alt du skal vide, når du holder en privatfest

Leder du efter opskriften på hvordan din fest, ligemeget hvilken, bliver en succes? Fester kan være fantastiske,  og noget vi varmer os ved i årevis. Men de kan også køre af sporet og være noget, vi helst vil gelmme. Der er mange overvejelser der skal gøres når man holder sin egen fest. Hvem skal med? Skal der være et tema? Hvor skal det være? Og meget mere. Det er også ofte vigtigt at gøre sig så mange overvejelser som muligt, da det skaber den bedste, mest gennemtænkte fest.

som udgangspunkt er det ikke maden eller drikkelsen der afgør det helt store, når det gælder gæsternes holdning til festen. Det hander i langt højere grad om gæsterne kan føle sig hjemme og have det godt fra start, et godt førsteindtrykket er derfor uundværligt. Hvad er der af buget til festen? Skal der fyres helt op til den helt store guldmedalje eller er det mere et sammenskudsgilde?. En ting er sikkert, ingen fest uden musik. Om gæsterne selv skal have noget og skulle have sagt omkring musikken eller ikke, betyder ikke noget, hvis der ikke er en ordentlig højtaler der kan bringe budskabet. Hvis du mangler udstyret til den ultimative fest, så se eventuelt her hos DJ Huset. Man bliver altid overrasket over hvad for eksempel en dj har invisteret i af udstyr. Der er lys, højtalere og pult, som alt er centale ting, der skaber en helt særlig stemning.

 

Undgå naboklager

Hold festen i en af Aalborgs mange festlokaler du kan leje. Aalborg er en stor by og der er et væld af lokaler man kan leje, man skal blot tænke over en placering der giver mening i forhold til sine gæster og sin fest. Det er vigtigt at overveje hvem der kommer, hvor de kommer fra og om lokalet er tilgængeligt for dem. Hvilken type fest skal du holde? Der er en del lokaler som fasktisk ikke lejer deres lokaler ud til ungdomsfester, i frygt for, at det ender i herværk eller ligende. Ved blandt andet at finde et lokale midt i Jomfru Ane Gade, bliver man ikke uvenner med naboerne og de er helt klar over hvordan festlivet foregår.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *