Hvis du ofte mangler tiden til at komme ud og motionere, kan det være fordi, du skal have styr på nogle andre ting i dit liv. Mange nedprioriterer motionen, fordi det ikke er det mest nødvendige, men det kan være et skråplan at komme ind på. Denne artikel giver dig tre måder til at få tid og overskud til at motionere.

Få styr på det praktiske

En af de vigtigste grunde til, at mange fravælger motionen, er praktiske gøremål, som synes vigtigere end at træne. Mange ting kan virke uoverskuelige, hvis de bare ligger og ikke bliver gjort, og det er derfor en god idé at sætte tingene i system, så du føler dig mere klar til at komme i gang med det, du egentlig gerne vil.

Hvis du fx står over for en kommende flytning, kan det være hårdt at overskue de mange papirer, hvornår dit hus bliver solgt, eller hvor meget afslag du skal give til en eventuel køber. Her kan det være en stor fordel at finde en dygtig boligadvokat, som kan afhjælpe nogle af dine bekymringer for dig. En boligadvokat er ekspert i køb og salg af boliger, og der er ikke overladt noget til tilfældighederne. På den måde kan du få vejledning i, hvad du skal gøre i din boligsituation, og du har en professionel, som hele tiden har styr på reglerne.

Vil du læse mere om boligadvokater, kan du klikke her.

 

Tænk over din kost

Rigtig meget af din energi ligger i kosten, og det gør sig selvfølgelig også gældende ift. din træning. Hvis du ikke spiser nogenlunde rigtigt, vil du heller ikke have samme lyst til at træne, og på den måde er det nemt at komme ind i en negativ spiral, hvor det ene afløser det andet. Tænk derfor over, hvad du propper i munden – i hvert fald i grove træk.

Det betyder ikke, at du ikke må spise lidt sødt og kalorierigt sommetider, for det skal der altid være plads til. Det er bare vigtigt, at du kommer ind i nogle rutiner, hvor du finder det naturligt at spise sundt. Sørg for at få dine vitaminer, og hvis du træner, skal du selvfølgelig også have nogle kulhydrater, så du har energi til at være aktiv. Vil du gerne opbygge muskler, så skal du have en proteinholdig kost.

 

Find en træningsmakker

Hvis du har svært ved at sætte dig op til træningen selv, så bør du måske lede efter en eller flere, du kan træne med. Det giver en ekstra motivation, at I er flere om at gøre noget ved det, og hvis du træner med en ven, kan det ligefrem være super sjovt at komme afsted til fitnesscentret eller på løbeturen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *