De fleste af os drømmer om at komme i god form ved at træne regelmæssigt og får styr på en sund kost. Det er dog oftest sværere end vi forventer at få succes med træningen. I denne artikel har vi derfor samlet et par gode tips til, hvad du skal gøre for at få styr på din træning.

Sæt et mål

For at få succes med din træning, er det først og fremmest afgørende at sætte et mål for, hvad du gerne vil opnå med træningen.

I enhver henseende, hvor du gerne vil arbejde målrettet med noget, er det afgørende at du har et mål for præcist hvad du gerne vil opnå, samt hvornår du gerne vil have nået dit mål.

Når du har sat et mål for din træning, har du noget arbejde målrettet hen imod. Du ved hvorfor du træner, og hvad træningen gerne skal ende med. På den måde ved du altid hvorfor, du skal træne og det er vigtigt for at holde motivationen oppe.

Du kan sætte mange forskellige mål for din træning. Det kan være at kunne løbe en længere distance, tabe vægt eller komme i bedre form

Når du sætter et mål, er det vigtigt at være konkret og måle hvor du er nu. Hvis du fx gerne vil i bedre form kan du tage en konditionstest for at se hvilken form du har lige nu. På den måde kan du løbende holde øje med, om du forbedrer dig.

 

Læg en plan for træningen

Når du har sat et mål for din træning, er det en god idé at lægge en plan for, hvordan du gerne vil nå målet. Hvor meget træning vil det kræve, og skal du samtidig lægge din kost om?

Det er en god idé at overveje, hvordan du når dit mål, for at du kan lægge en realistisk plan for hvornår du kan nå dit mål.

 

Brug en personlig træner

For at få hjælp til at planlægge hvordan du får succes med din træning, er det en god idé at alliere dig med en personlig træner, der kan hjælpe med at finde ud af hvordan du når dit mål, og samtidig sørge for at du holder motivationen oppe.

En personlig træner kan hjælpe dig med at nå mange forskellige mål, om det så handler om vægttab eller blot bedre form.

En personlig træner kan både hjælpe med at lave tilpasset træning og give en kostplan, der sikrer at du får succes med din træning og dermed når dit mål.

Hvis du er på udkig efter en personlig træner i Aalborg, kan du fx kigge på jonasnellemann.dk. Jonas Nellemann er personlig træner og kan hjælpe dig med unikke træningspakker og gode råd.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *