Aalborg havde i 2015 lige under 1 mio. overnattende turister, hvilket gør Aalborg kommune til den kommune med tredje flest turister. De mange overnattende turister betyder at der er en stor efterspørgsel på hoteller og overnatningssteder i området.

Det gode for dig som beboer i Aalborg er, at de mange turister kan betale for din næste ferie.

Nu tænker du sikkert:

Det lyder for godt til at være sandt.

Det er heldigvis meget realistisk, hvis du indretter dit hus godt, og du ved hvordan du lejer dit hus ud.

I denne artikel vil du lære alt omkring, hvordan du gør.

Lej dit hus ud via Airbnb

Det første du skal have styr på er hvor du skal finde en lejer til dit hus. Airbnb er den bedste platform til at finde en lejer til dit hus. Det gode ved at bruge Airbnb er at du kan se, hvem lejerne er, og at du skal godkende dem inden at de får lov til at leje.

Det er let at bruge Airbnb og hvis dit hus ser godt ud på billederne og beskrivelsen er god, så er det let at finde en lejer.

 

Lav guide til brug af huset

Det andet du skal gøre for at gøre huset klar til at blive lejet ud er at lave en guide til brugen af de forskellige ting i huset. Selvom du er tænker, at det giver sig selv hvordan tingene virker, så har alle det ikke på samme måde. Lav derfor en liste over hvordan alle tingene virker i huset.

 

Få et pengeskab

Det tredje du skal gøre for at gøre huset klar til at blive lejet ud er at få et pengeskab til jeres værdier. Selvom at du kan godkende, hvem der lejer huset, så er det en god ide at sikre dine værdier. Køb derfor et pengeskab til at sikre dine værdier.

 

Få huset til at virke ekstra rent

Det fjerde du skal gøre for at gøre huset klar til at blive lejet ud er at gøre huset ekstra rent. Når man lejer et hus, så forventer man at det er rent. Det gælder både senge, bade og alle andre steder. Hvis ikke selv du kan klare at gøre huset hovedrent, så få en rengøringsdame til at gøre det inden.

 

Flere sengepladser giver større indtjening

Det femte du skal gøre for at gøre huset klar til at blive lejet ud er at lave flere sengepladser. Større familier eller større grupper der rejser sammen sætter normalt et større budget af til at bo i. Derfor giver ekstra sengepladser en større indtjening.

En af de bedste måder at få ekstra sengepladser på er, ved at bygge en hems med en hemsetrappe, som man kan kravle op af. Du kan læse mere her om hvilken type hemsetrappe der passer til dit hjem, og den type hems du vil bygge.

 

Hvis du følger disse råd, så får du lejet dit hus ud, og får turisterne til at betale for, at du kan tage ud at rejse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *