Sommeren er over Danmark og i disse dage valfarter mange danskere på ferie – både herhjemme men også til udlandet, hvor både Spanien, Frankrig og Grækenland er særdeles populære destinationer. Men i de sidste år har mange danskere også foretrukket at holde ferie i et af de mange danske sommerhusområder. Så hvis du selv går og overvejer at tage i sommerhus kommer der her en kort guide til de fire bedste steder at tage på ferie i Nordjylland.

1: Løkken – Smukke strande og jetset stemning

Hvis man overvejer at tilbringe sin ferie i Nordjylland må man ikke snyde sig selv for en tur til Løkken. Her er der altid fest og farver, hvor særligt mange københavnske og nordsjællandske jetsettere kigger forbi. Byen viser sig fra sin bedste side, og uanset om man er kommet for at feste eller blot for at opleve den unikke stemning, så vil man ikke blive skuffet. Man skal dog være klar til at vente lidt på at blive betjent, når man skal købe sig en øl, eller ud at have noget at spise.

2: Thy – Oplev den rå natur

Et andet sted i Nordjylland man ikke må snyde sig selv for er Thy. Thy er et område som man roligt kan sige ligger ude på bøhlandet, så hvis man er vant til at bo og arbejde i en større by som København eller Aarhus, så vil du uden tvivl kunne finde ro. Derudover er det et rigtigt godt område at være aktiv i. Her kan man blandt andet med fordel pakke sine bedste vandresko og få ekstra mange kilometer i benene imens man nyder den stille natur. Det vil man næppe komme til at fortryde.

3: Aalborg – Oplev den spirende storby

Det tredje sted man bør besøge, hvis man skal en tur til Nordjylland er Aalborg. Aalborg har i løbet af de sidste ti år gennemgået en rivende udvikling der har forvandlet byen fra en gammel industriby til en moderne storby med masser af liv og aktivitet igennem hele året. Her finder man således både en fantastisk gågade med masser af gode restauranter og dejlige butikker samt masser af vand og frisk luft, der alt sammen er omgivet af nyopførte bygninger. Derudover er der et fantastisk zoologisk have man ikke skal snyde sig selv for.

4: Thisted – provinsidyl til en god pris

Det fjerde og sidste sted som man bør besøge, hvis man skal til Nordjylland er Thisted. Her finder man masser af natur og ikke mindst ro ligesom det er tilfældet i Thy samt ikke mindst masser af strande. Netop derfor er der rigtigt mange som vælger at leje eller købe et sommerhus i dette område, da det er alletiders mulighed for at finde den indre ro. Derudover er priserne både på huse, restauranter og diverse fornøjelser ganske lave, så man kan nemt gøre en rigtig god handel – uden at skulle have det helt tunge checkhæfte frem. Med de penge man sparer kan man med fordel hyre en dygtig flyttemand til at stå for selve flytningen, så er de bekymringer sparet. Hvis du selv er på udkig efter en dygtig flyttemand, kan du finde det på denne side.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *